Referat: Falu HK - Alfta GIF HF B
Förlust i bortamötet mot serieledaren
2018-12-20 16:38, Div 3 Damer
Falun- Alfta 28-18 /11-10)  Förlust i bortamötet mot serieettan.

Vi åkte till matchen med en förhoppning att kunna spela relativt jämnt mot hemmalaget. Det fungerade mycket bra i en halvlek, där vi verkligen pressade Falun i 30 minuter, halvtidresultatet blev 11-10 och det var ett rättvist resultat efter ett härligt kämpande Alftagäng.

Andra halvlek inleds med att vi tappar in sex mål och gör endast ett själva, och det efter bara 7 minuters spel. Vi tappar farten i anfallen och Falun får mycket energi av detta.
Falun trummar på och kan ta en tiomålsledning efter 20 minuters spel i andra halvleken.
Vi kämpar på men får svårt att hitta det riktiga spelet. Falun håller sin tiomålsledning matchen ut.

Det känns ändå som att vi kan komma att rubba Falulaget, trots tiomålsförlusten.
Det är några småsaker som det skall jobbas på, så då får dom passa sig.