Serie:Dam 3 Östsv.Östra   Tabell >>
Samling:13:30
Hemmatorsk mot Rosers
2018-11-04 20:26
Division 3-laget stod stundtals för riktigt fin handboll när man gästades av HK Rosers - andralag till Rosersbergs IK. Dessvärre inleddes matchen med en större dalgång så topparna gav oss inga poäng i hemmamötet med ett ganska starkt motståndarlag på division 3-nivå
Division 3-laget är vårt utvecklings- och utbildningslag. Dagen till ära fick man riktigt tufft motstånd och det blev en hel del utbildning i matchen. Uppländskorna var snabba och effektiva.

Bedrövlig första halvlek.
Vi gjorde en riktigt dålig första halvlek och en mycket bättre andra halva (som vi dessutom "vann" med 3 mål). Första halvan släppte vi in 22 mål efter alldeles för snällt spel och stundtals grova misstag i försvarsspelet.

Bättre efter vila
Första kvarten i andra var hemmalaget klart bäst och nästan överlägset. 11-22 i halvtid blev 21-27 efter 15 minuter och Rosers tog time out. De kämpande hemmaspelarna kom dock aldrig närmare än 5 mål i från utan bortalaget gled undan och vann till slut med 8 mål

Rebecka, Frida och Vilma
Inlånen från A-lagsmatchen Rebecka Östling och Frida Wikblad imponerade med riktigt bra spel och även Vilma Ollas var riktigt bra i matchen.

FAKTA:
Alfta GIF HF B - HK Rosers         24 - 32   (11-22)
Mål Alfta:  Frida Wikblad 9, Rebecka Östling 4, Linnea Mogren 2, Vilma Ollas 2, Ida Bergman 2, Emmy Johansson 2, Ida Eklund, Frida Granberg och Anna Wiklund
Utv A:  6 x 2 min   R:  5 x 2 min
Publik: 60 pers