SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
HK Eskil Damer
31 - 23
Alfta GIF Handboll Damer
HK Eskil Damer31 - 23Alfta GIF Handboll Damer

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 januari, 14:00
Plats:STIGA Sports Arena A1
Serie:Dam 2 Mitt
Samling:12:30
Damerna föll i riktigt svag insats
2023-01-07 18:56
Frida Andersson gör mål på Eskil i hemmamatchen i höstas

Det hande funnits problem med sjukdomar och problem att träna riktigt. Inget av det räcker som en ursäkt för att förklara damernas insats mot Eskil borta där hemmalaget ville mest och gjorde mest. 

Dagen till ära gjorde en mycket meriterad spelare comeback i våra tröjor, nämligen Camilla Ohlsson. Ohlsson var en av de bättre i laget för dagen. Ohlsson får betraktas som en av föreningens mest legendariska spelare tillsammans med några av lagkamraterna 

 

Kampen

Handboll är en kampsport och vill man vinna får man gå med i den kampen. Gästerna i matchen deltog inte i någon kamp på rätt sätt: Hemmalaget ville mer, vann fler närkamper och var bättre i det mesta faktiskt.

 

Vinst och förlust

Det tog Alfta halva matchen att komma igång och då hade Eskil redan åkt ifrån till 16-9 i ledning. Det för dagen vitklädda bortalaget tvekade, tog många felbeslut men framför allt missade man mycket, både i frilägen framåt och i kamperna i försvarsspelet. Det positiva men ändå märkliga var/är ju att man stundtals spelade briljant och enkelt till bra avslut. 

 

FAKTA: 

HK ESKIL - ALFTA GIF HF      31 - 23   (16-9)

MÅL Alfta:  Malla Hussein 7 (3), Emilia Engh 4, Frida Andersson 3, Wilma Andersson 2, Jennifer Jonsson 2, Caroline Strandell 2, Camilla Ohlsson 2, Elin Torvidsson

Utvisningar Eskil 3 x 2 min och Alfta: 3 x 2 min

Straffkast E 7 (6) - A  3 (3) 

Publik: 75 åskådare

 

Ljusnan skriver handboll: 

Dystert i omstart för Alfta – trots veteranens plötsliga comeback (ljusnan.se)


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: