SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Konditionshandboll
Stort intresse för "Motionsgruppen"
2021-06-04 22:34
En spelsekvens från en av Motionsgruppens träffar

Alfta GIF HF vill vara föreningen för alla och det uppdrag som de allra flesta föreningar misslyckas med är att ha en "breddverksamhet" eller "social verksamhet" för seniorer/vuxna. I vår förening startade vi "Konditionshandbollen" som vi också gärna säger och här kommer en rapport om hur starten har varit

Väl medvetna om hur få föreningar som lyckas med en "icke tävlingsinriktad" verksamhet för spelare som gått ur ungdomsåren så antog föreningen utmaningen. Hittills har gruppen haft 5 träningar och det är ca 15 personer som  har tränat med gänget. I snitt har ca 8 personer deltagit på träningarna.

 

Stort intresse
Det finns ett stort intresse där över 30 personer anmält intresse och över 40 personer är med i Motionsgruppens facebook-grupp.

- Det är jättekul! säger legendaren Kristina Thureson (född i slutet av 1970-talet och mångårig spelare) och fortsätter: - Jag hoppas verkligen fler vill komma och prova på. Vi är en väldigt blandad grupp i åldrarna 20-45 år, där vissa inte har spelat handboll på 20 år medan andra spelade så sent som 2020. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och träningsupplägget passar alla. Vi kör normalt uppvärmning, cirkelträning, någon handbollsövning och match.


Vi tycker nog alla att det är fantastiskt roligt att kasta den där handbollen igen. Vi har roligt på träningarna och vi hittar snabbt en gemenskap trots att det skiljer sig i både livssituation, ålder och handbollserfarenhet.

 

Välkomnar fler!

Från föreningens sida tackar vi Kristina för de kloka orden och om DU som läser detta är intresserad av att komma så uppmanar vi alla att KOMMA och delta i verksamheten. Ni hittar träningstider och kontaktuppgifter under fliken "Konditionshandboll" här på hemsidan!


Nyhetsarkiv
 
Teamkläder
Sponsorer
Tack för stödet!
Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska sponsorer som gör föreningens verksamhet möjlig!
GRÄSROTEN
Stöd gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: