SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Alfta GIF Handboll Föreningsshop

Se matchen live på SolidSport
Alfta GIF Handboll är en förening som bedriver handbollsverksamhet för alla åldrar med stort engagemang från spelare, ledare, funktionärer och en fantastisk publik. Vårt representationslag spelar i damtvåan.
- Vill du börja spela handboll med oss?

För lagspecifik info, välj lagsida högst upp på sidan.
Konditionshandboll
2021-05-04 13:07

Imorgon startar en ny grupp för konditionshandboll🤾‍♀️ Den riktar sig dels till dig som lagt handbollen på hyllan ett tag men även till dig som för första gången vill testa att spela handboll i kombination med fysträning. Vi inleder med information 5 maj kl. 18.00 utanför Alfta Sporthall. Därefter kör vi ett träningspass på "Camp Plåtis" så ta med träningskläder för utomhusaktivitet.

Beachplanen och beachplaner
2021-04-29 19:54
SNART kommer det att vara varmt, grönt och beachhandboll igen

Anders Eriksson och föreningen har mängder med planer inför sommaren... Alfta Handboll kommer inom en snar framtid att inte bara ha EN beachhandbollsplan utan TVÅ... Dessutom kommer föreningen att arrangera flertalet cuper på beachhandbollsplanen innan nästa inomhussäsong drar igång. 

 

Nybyggnation

Plåtis Beach kommer att få ytterligare en plan i fullstort mått som kommer att ligga bakom byggnaden som ligger i anslutning till planen. Inom en snar framtid kommer den att kunna tas i bruk. Det innebär stora möjligheter till bra träning och mycket aktivitet både för lag, kompisgäng och sponsorer. En fantastisk möjlighet för föreningen och för alla som vill prova / spela beachhandboll.

Träning inomhus pausas
2021-04-20 09:43

Med anledning av den ökade smittspridningen i Ovanåker har föreningen beslutat att tills vidare stänga all träning inomhus fr.o.m. vecka 17 (26/4). 

 

"Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrott, träning och andra fritidsaktiviteter bör därför fortsätta om man vidtar åtgärder för att minimera risken för smitta, anser Folkhälsomyndigheten."

Magnus Dehlin fortsätter som damtränare
2021-04-13 22:01
Arkivbild från match i damettan, 2019/2020

Alfta GIF Handboll är mycket glada att kunna meddela att det nu står klart att Magnus Dehlin fortsätter som huvudtränare för damlaget under kommande säsong🤾‍♀️

 

HelaHälsingland.se:

Tränarprofilen fortsätter med utvecklingen i Alfta Handboll: "Helhetstänk som börjar bli bra"

Clubdagar på Intersport 24-29 mars
2021-03-24 23:14
Clubdagar på Intersport
Vår samarbetspartner Intersport har 25% på allt (se villkor) under clubdagarna – ett perfekt läge att kitta upp er för våren! Som medlem i Club Intersport samlar du dessutom bonus till dig själv samtidigt som du stöttar föreningen genom att välja Alfta GIF Handboll under ”Mina Sidor”.

STÖTTA ALFTA GIF HANDBOLL MED VARJE KÖP💚
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Nyheter från våra lag
Seniorer, 20/04 10:26 
Seniorer, 10/03 13:58 
F13/F12, 02/02 11:43 
Seniorer, 03/11 10:43 
Seniorer, 02/11 13:22 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Sponsorer
Tack för stödet!
Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska sponsorer som gör föreningens verksamhet möjlig!
GRÄSROTEN
Stöd gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: