Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Alfta GIF Handboll
Facebook
Alfta GIF Handboll har lag för tjejer i alla åldrar. Från handbollsskola för de yngsta till seniorlag som spelar i division 1 och division 3.
- Vill du börja spela handboll med oss?

Välj lagsida högst upp på sidan för information från respektive lag.
Division 1
Referat: Alfta GIF Handboll - ForsbackaTirfing
Damernas första match
2019-08-17 11:41, Division 1
Inte fullsatt... men kul!
19 sekunder behövde nyförvärvet Jennifer Jonsson på sig att presentera sig för sin nya hemmapublik och i anfallet efter gjorde Hanna Sundberg samma sak. Damerna inledde starkt men testade mycket och gjorde en lagom bra match mot Forsbacka/Tirfing i årets första träningsmatch som man till slut vann med 5 mål. 
Snart dags för årets älvstädning
2019-08-15 23:18
Lördagen den 24 augusti är det återigen dags för Älvstädningen och vi hoppas på en fin uppslutning bland både spelare och föräldrar. Städningen är i år obligatorisk för alla spelare från F12 och uppåt till seniorer.

Vi samlas kl. 10.00 vid Alfta Sporthall för att dela in oss i tre grupper som tar en älvsträcka vardera inne i Alfta. Därefter återsamling vid sporthallen för fika. Det brukar ta ett par timmar och vi har trevligt en stund tillsammans samtidigt som vi får in en slant till föreningen.
Division 1
Damernas försäsong aug-sept 2019
2019-08-15 13:31, Division 1
Dags för nya publikfester
Damlaget har 9 träningsmatcher planerade fram till seriestarten den 28 september uppe i Boden. De flesta matcherna är mot lag i division 1, men det finns matcher mot lag från alla divisioner (utom Elitserien)

Lördag 17 augusti 10:00 spelar man "hemma" mot Forsbacka/Tirfing (div 3) i Alfta Sporthall med ett kombinerat lag av alla spelare som finns tillgängliga
Föreningsdagar 14–18/8 på INTERSPORT
2019-08-12 15:56
Den 14–18 augusti önskar vi alla våra medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken* Passa på att handla sportutrustning och kläder inför skolstarten och höstens idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!
Handbollens Dag
2019-04-15 16:37
Handbollens Dag gick av stapeln lördagen 13 april. Dagen inleddes med det årliga Sponsorloppet där både företag och privatpersoner sponsrat våra aktiva och ledare med en viss summa pengar per varv av banan som de klarade av under 30 minuter. 

Enligt tradition spelade vi därefter handboll tillsammans, i mixade lag från olika åldersgrupper blandat med ledare, vilket var mycket uppskattat. Sedan delades guldmedaljer ut till damlaget för seriesegern i division 2 samt både guld- och silvermedaljer till F12-tjejerna för seriespelet i DGHF.
INSTAGRAM | SENIORER
Nyheter från våra lag
 
Samarbeten
Sponsorer
Tack för stödet!
Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska sponsorer som gör föreningens verksamhet möjlig!
GRÄSROTEN
Stöd gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: