Alfta GIF Handboll bedriver verksamhet för barn och ungdomar i alla åldrar från handbollsskola (f. 2016-2017) upp till seniorer. Klubbens två damlag spelar denna säsong i div 2 och div 3.

Referat: Alfta GIF Handboll - Gökstens BK
Dramatik delux när damerna besegrade seriesegrarna
2024-03-16 17:50, Div 2 Damer
ALFTA Handboll spelar vidare i tvåan nästa säsong

ALFTAs DAMER spelar vidare i division 2 efter en HEROISK avslutning av serien!

Det var upplagt för stor dramatik och det bjöds på fantastiskt spel och god underhållning när hemmalaget klippte till klara seriesegrarna Gökstens BK och klarade kontraktet i damtvåan!

Vinnare på listlotteriet
2024-03-16 13:45

Det har det hållits dragning på listlotteriet. Se efter om du är en av de lyckliga vinnarna! Vinster kan hämtas ut på sporthallen i samband med damlagets sista hemmamatch för säsongen eller när F19-laget spelar mot Strands IF på måndag kväll.

Lördag kl. 14.00 ⇨ Alfta GIF - Gökstens BK (div 2)

Måndag kl. 19.30 ⇨ Alfta GIF - Strands IF (F19)

Div 2 Damer
Referat: Alfta GIF Handboll - NKIK Handboll Norrköping
Damerna BESEGRADE serietrean... igen!
2024-03-10 11:54, Div 2 Damer
Det var KAMP som vanligt när damerna slog NKIK för första gången...

Damerna höjde sin spelnivå ännu en gång och besegrade serietrean för andra veckan i rad. För damlaget var det här FÖRSTA segern mot Norrköpings KIK på de senaste två säsongerna och frågan är om vi någonsin slagit Norrköping förut på seniornivå... men nu hände det - när vi behövde det som bäst 21-20 i en brutalt spännande match

Div 2 Damer
Referat: Alfta GIF Handboll - HK Eskil
MAGISK HALVLEK gav storseger mot serietrean!
2024-03-03 09:48, Div 2 Damer
Matchens lirare Lydia Persson jublar efter ett av sina mål

Damlaget tog en meriterande seger när man på hemmaplan krossade HK Eskil med hela 20-7 i den första halvleken. Slutresultatet skrevs till 35-20 och vårt grönklädda hemmalag tog 2 mycket viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt

F19
Referat: Arbrå HK - Alfta GIF Handboll
DERBYSEGER I Bollnäs Sporthall
2024-02-29 11:11, F19
12-28 5 kvar

F19 vann sin 11:e raka seger för säsongen - 10 av 10 i seriespelet - när man på bortaplan derbybesegrade Arbrå i den sena kvällsmatchen på onsdagen. Segersiffrorna stannade vid 17-29 efter att laget haft ledningen med 11-28 med 6 minuter kvar

Div 2 Damer
Referat: NKIK Handboll Norrköping - Alfta GIF Handboll
Damerna utan chans i Peking
2024-02-25 14:36, Div 2 Damer
Matchbild i Mässhallen

Norrköping eller Peking som man stundtals säger, vann enkelt över damerna. Vårt lag fick aldrig riktigt chansen i matchen men var heller inte tillräckligt bra för dagen, utan det var en rättvis seger. Hemmalaget vann med 27-15 efter 14-7 i halvtid