Förlust mot gästande Ludvika
2018-12-13 15:30
Det slutade med förlust 22-26 mot gästande Ludvika för vårat utvecklingslag.
I halvtid stod det 12-11.

Första halvlek var det Ludvika som tog kommandot som med en 3-0 ledning efter 3 minuters spel, vi kommer tillbaka i matchen och har kvitterat efter 7 minuter, sedan svänger det fram och tillbaka halvleken ut och vi kan gå till en 12-11 ledning. Andra halvlek var jämn och oviss i 37 minuter, sedan gjorde Ludvika ett avgörande ryck och gjorde 4 raka mål och tog en ledning med 19-15, en ledning som vi aldrig kom nära, spelet låste sig både i anfall och försvar för vår del, och hur än vi försökte så kunde Ludvika hålla undan och vinna med 4 mål.

Sammanfattningsvis: Jämn och bra första halvlek, sedan blev vi lite för passiva både bakåt och framåt, vilket gjorde oss för uddlösa i försöken att göra mål, nu tar vi nya tag till nästa match.