SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 3 | Damer
Alfta GIF Handboll Föreningsshop

Referat: Alfta GIF Handboll Damer - Forsbacka IK Damer
Jämn match trots förlust mot gästande Forsbacka
2022-11-28 15:53

Bortalaget Forsbacka tog hem segern mot Alfta i division 3 Mitt norra dam. Matchen på lördagen slutade 14–18 (9–9).

 

– Detta var en match vi borde ha vunnit. Resultatmässigt är det jämt i hela matchen trots många tekniska fel från vår sida. Vi får aldrig riktigt grepp om matchen anfallsmässigt trots bitvis bra försvarsspel och ytterligare en bra insats från våra målvakter Evelina Adolfsson och Victoria Olsson. Forsbackas målvakt Kristina Wedin gör många viktiga räddningar vilket avgör idag, kommenterade Alftas ledare Kristina Thureson.

 

Målgörare Alfta: Maria Hedlund 4, Josefin Karlström 3, Moa Artursson 3, Anna Olsson-Hallgren 2, Emilia Tastula 1, Kristina Thuresson 1

Div-3 matchen mot Edsbyn inställd
2022-11-09 20:59

Matchen mot Edsbyns IF Handboll som skulle ha spelats imorgon torsdag är tyvärr inställd.

 

Uppdatering: Matchen flyttad till 1 december kl. 20.30

Referat: Alfta GIF Handboll Damer - Strands IF
Hemmamatch mot Strands IF
2022-10-14 18:44

Vårt div 3-lag hade en tuff kväll mot gästande Strand. Ett Strand som hade vässat laget inför mötet med några spelare som även spelar i Strands div 1-lag.

Referat: Ludvika HF - Alfta GIF Handboll Damer
Seriepremiär för div 3-laget
2022-10-10 17:42

Alftas div 3-lag hade sin seriepremiär i bortamötet mot Ludvika. En uppgift som var en verklig utmaning då Ludvikalaget spelade i toppen av tabellen föregående år och våra spelare har inte spelat seriespel på flera år.

KLUBBEN anmäler lag till Damer division 3
2022-04-23 13:43
Motionsgruppen blir basen i det blivande division 3-laget

Föreningen anmäler lag i damtrean igen! 

 

Efter några år utan division 3-lag - men med F19-lag - så har föreningen beslutat sig för att anmäla ett andra damlag i division 3 damer. 

 

Grunden till detta är en förfrågan från Konditionsgänget och efter en "anmälningsvända" så har man konstatera att det sannolikt går att få ihop ett division 3-lag med spelare där basen kommer från konditionsgänget och kompletteras med ytterligare spelare. De exakta formerna för laget är inte bestämda på förhand men visst kommer vårt motionsspelande gäng med spelare få stå för merparten av spelandet. 

 

Från föreningens sida är vi glada att vi lyckats med den delen där de allra allra flesta föreningarna i svensk idrott misslyckas - nämligen med att få till ett socialt lag som inte nödvändigtvis spelar för att klättra i seriesystemet, utan som i första hand finns för breddverksamhet! Alfta Handboll är både stolta och glada att få till detta och ser fram emot säsongen. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Alfta GIF Handboll, 27/01 15:45 
Alfta GIF Handboll, 24/11 00:01 
Alfta GIF Handboll, 19/11 21:34 
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: