SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Tumba HBK
36 - 19
Alfta GIF Handboll
Tumba HBK36 - 19Alfta GIF Handboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 september, 13:00
Plats:Nybodahallen Tyresö
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
Tumba visade klass
2019-09-15 15:34
Damerna stod för en klen första halvlek  mot Tumba HBK och efter 15-6 i halvtid blev det en enkel resa fram till hemmalaget seger i träningsmatchen. 
Damlaget stod för en otillräcklig insats mot Tumba HBK när man endast lyckades få iväg 3 distansskott under första halvlek. Damlaget kom inte upp i normal standard utan gav Tumba en allt för enkel resa fram till en halvtidsledning med hela 15-6. 

Efter en halvtidsdiskussion så spelade gästerna upp sig till 6-6 under de första 10 minuterna i andra halvlek. Totalt sett blev andra halvan en transportsträcka fram till slutresultatet och Tumba tilläts vinna med hela 17 mål. Till mötet i serien behöver de grönklädda göra en match på en helt annan nivå och det är ju så att antingen vinner man eller så lär man sig. Den här matchen fick bli en lärdom. 

Tumba var bra men fick alldeles för mycket hjälp av motståndarna att vinna. Våra motståndare hamnar inte utanför medaljplats i serien men vi behöver ändå göra en match som mer liknar första 10 i andra halvlek. 


FAKTA:
Tumba HBK - Alfta GIF HF      36 - 19  (15-6)
Mål:  Maja Axell 5, Marlene Ljung 4 (1), Frida Wikblad 2, Moa Alexsson 2, Caroline Strandell 2, Hanna Sundberg 2, Sanna Jonsäll, Rebecka Östling 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: