SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Önnereds HK F19
30 - 20
Alfta GIF Handboll F19
Önnereds HK F1930 - 20Alfta GIF Handboll F19

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 augusti, 10:20
Plats:Arena Skövde C
Önnered lite bättre hela matchen
2021-08-28 22:41
Elitlaget Önnered visade klass

Helgens andra (gruppspels-)match blev en lite väl enkel resa fram till segern för elitföreningen Önnereds HK:s gäng. Gänget från Västra Frölunda klippte till våra junioer med 10 mål

Fredagens goda insats följdes upp med en inte fullt lika god mot Önnereds HK, Motståndarna fick prickskjuta från ganska nära håll vid några tillfällen och samtidigt så bjöd vi i gästande lag på allt för många enkla försvarsinsatser för motståndarna, pga att vi tog många märkliga beslut. 

 

02-06

Vi gläds mest med våra två 06:or som var jättebra i matchen och dessutom fick sätta 2 mål vardera. Vi behöver spela tuffare matcher för ALLA våra duktiga lag och att 06:orna här får spela bra mot lag som är 4 år äldre är otroligt viktigt för tjejernas och föreningens utveckling. 

 

Olika

Vi gjorde fler mål i matchen än vad vi gjorde i fredagsmatchen.. Vi är ändå missnöjda med anfallsspelet. För många brända lägen från vår sida gav Önnered en enkel match denna gång. Nu laddar vi om för match mot Skövde

 

FAKTA: 

Önnereds HK - Alfta GIF HF   20 - 30    (12-16)

Mål Alfta: Emme Granberg 6, Malla Hussein 6, Ida Göllas 2, Lydia Persson 2, Emilia Engh, Lina Lindgren, Linnea Mogren

Utv Alfta 5 x 2 min, Önneered 1 x 2 min


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: