SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Alfta GIF Handboll F19
49 - 11
Nås IF
Alfta GIF Handboll F19 49 - 11Nås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 november, 12:15
Plats:Bollnäs Sporthall A
Serie:F19 Norra Mitt
Samling:10:45
F19-seger i Bollnäs
2021-11-14 14:48
Segergänget denna match

Det blev en målfest och en bra eftermiddag när F19 mötte Nås IF i Bollnäs Sporthall. Slutsiffrorna skrevs till hela 49-11. För flera av spelarna var det målrekord i tävlingssammanhang. 

Enligt Wikipedia har orten Nås bara 250 invånare men Nås Socken 1800 ungefär. Hur som helst tycker vi att det är starkt, roligt och imponerande av Nås att ha ett lag i den tuffa F19-serien och ALL HEDER till ledarna som gjort det jobbet bakom. 

 

Inez och lagstrukturen

Nås har en omtalad spelare på vänster 9 - Inez Bengtsson. Hon var oerhört bra för att vara född 2007 men framför allt har hon och hennes lagkamrater verkligen tiden för sig - ett ungt lag där flera kommer att möta våra F16 nästa helg. 

 

Stabilt försvar

Det fanns ett lugn och en harmoni i hemmalagets spel. Försvaret var på bra nivå och med en korrekt attityd. Domarna dömde som att det var F14-handboll vilket gav en del utvisningar men inte heller det stressade hemmalaget nämvärt utan vi var bra bakåt i början och spännningen försvann ur matchen ganska snabbt

 

Malla

Efter en kvart hade Malla Hussein gjort 7 mål (dvs motsvarande 28 på hel match) och hon landade slutligen på 14 mål. Även Lina Lindgren fick slutligen springa in hela 10 mål. 

 

Bra genomfört

Vi måste ändå totalt sett säga att det var en bra match där vi spelade på och inte nonchalerade matchen utan spelade igenom det vi hade kommit överens om. Målvakterna fick den hjälpen de behövde och fick vara bra denna dag. En bra dag på jobbet helt enkelt. NÄSTA gång som F19-lirar blir det en rolig utflykt till Eskilstuna där vi springer på Guif och Göksten. Det blir spännande

 

FAKTA 

ALFTA GIF HF - NÅS IF             49 - 11    (21-6)

Mål Alfta:  Malla Hussein 14 (2), Lina Lindgren 10, Emilia Engh 7, Frida Andersson 5, Linnea Mogren 5, Emme Granberg 4 (1), Cecilie Nyirantungane 3, Wilma Andersson 

Utvisningar Alfta:  3 x 2 min   Nås: 0

Straffkast A 3 (3) - N 2 (1) 

Publikum:   100 pers?

Domare:   Fyhr / Andersson


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: