SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
AIK Handboll JSM-lag (USM F18)
32 - 20
Alfta GIF Handboll
AIK Handboll JSM-lag (USM F18)32 - 20Alfta GIF Handboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 17:40
Plats:Telefonplanshallen, Stockholm
Soppatorsk mot duktiga Gnagare
2023-09-16 20:12
Inte riktigt lika mycket jubel i denna match men i första halvlek fick vi jubla

80 minuter efter matchen mot Hammarby klev damerna in och mötte AIK:s USM F18-lag. Det gick inte så bra. Energimässigt var Gröntröjorna inte tillbaka på banan samtidigt som AIK var ett bra lag.

Stundtals i matchen hade vi orken att klara av att möta AIK:s duktiga lag och under de perioderna spelade vi bra. Vi skapade ändå lägen men var inte så heta i avsluten så det blev få mål totalt sett. 

 

En bra genomkörare oavsett och flera som fick kliva fram och ta större ansvar denna gång gentemot tidigare. Det går åt rätt håll men vi har en bit kvar till målet. Vi tackar dock AIK för en härlig avslutning på försäsongen

 

Försäsongen landar ändå i 7 spelade matcher 4 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster (Enbart seniormatcher 6 - 3 - 1 - 2) och det kanske vi får vara nöjda med. 

 

FAKTA:

AIK Handboll (USM F18-lag) - ALFTA GIF HF     32 - 20 (20-12)

Mål Alfta:  Alicia Erixon 4 (1), Anna Wiik 3, Wilma Andersson 3 Frida Andersson 3, Ida Göllas 2, Lydia Persson 2, Cecile Nyangungane, Ronja Vedin, Evelyne Muhimpundu


<< Tillbaka

 
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: