SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Alfta GIF Handboll
2 - 1
Hammarby IF Beach
Alfta GIF Handboll2 - 1Hammarby IF Beach

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 09:40
Plats:Arena Älvhögsborg 2
Ny shoot-outseger mot Hammarby i morgonmatch
2024-06-16 16:43
Ett av många avslut mot Hammarby

Söndagens morgonmatch spelades mot Hammarby och även denna gång blev det spännande. Matchen gick till shoot-out även denna gång och ännu en gång så gick vi segrande ur striden

Små marginaler

Första set gick även denna gång till oss i Alfta men med ganska liten marginal. Vi vann med 16-14 efter det att vi vände 0-4 till 8-4 och tvingat Bajen till en tidig timeout. Stockholmarna krigade sig tillbaka till 10-10 innan Frida Andersson avgjorde setet med 2 raka mål – det sista med 11 sekunder kvar av setet.

 

Ombytta roller

Andra setet var också jämnt men det var ombytta roller. Hammarby klippte in bollarna vid rätt tillfälle och lyckades spela hem setet med 10-14. Därmed gick matchen ännu en gång till Shoot-out.

 

Hälften missades

I Shoot-outen missades hälften av straffkasten och ännu en gång var det en förtjänstfull insats av Ida Göllas i målet som gjorde att vi slutligen hamnade i situationen att Frida Andersson fick avgöra även matchen efter att tidigare avgjort första set. 5-4 i shoot-outen och helgens andra seger mot Hammarby var bärgad.

 

FAKTA:

Alfta GIF BHF – Hammarby IF BHC   2 – 1   (16-14, 10-14, 5-4)

Poäng:  Ida Göllas 12, Frida Andersson 9, Lydia Persson 8, Oline Hansson 2

Publik: 20 personer


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: