SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
KFUM Trollhättan
0 - 2
Alfta GIF Handboll
KFUM Trollhättan0 - 2Alfta GIF Handboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 11:00
Plats:Arena Älvhögsborg 1
Aktivitetsinfo: BEACH-SM gruppspel 2
Klar seger mot hemmalaget
2024-06-16 16:48
Alfta i anfall mot Trollhättan

Söndagens andra gruppspelsmatch i mellanrundan lirades mot hemmalaget och arrangören Trollhättan. Vi var ett ganska överlägsna i matchen och vann en tydlig seger med 2-0 efter stor ledning i första set.

Bra period.

Vårt gröna gäng spelade fin beachhandboll i första set och rann ifrån till hela 23-11 på 6 minuter. Alfta gjorde om i laget och spelade flera spelare på ovana positioner. Det tillät hemmalaget att krypa lite närmare och vi vann setet med 27-16.

 

Sömnigt

I andra setet tillät vi Trollhättan att dominera lite för mycket. När intensiteten går ner i spelet så är det allt för lätt att motståndarna gör mycket mål även i Beachhandboll. Alfta ledde med 8-2 efter 2:49 men med 1:11 kvar så var det hemmalaget som hade vänt på steken och ledde 10-11. Adiam Biedmariam och Ida Göllas gjorde dock 5 poäng på en minut och bärgade segern även i andra set.

 

Vi blev därmed gruppsegrare i fortsättningsgruppspelet. Det gav oss en kvartsfinal mot… trumvirvel… Hammarby för tredje gången i samma SM…

 

FAKTA:

KFUM Trollhättan – Alfta GIF HF    0 – 2 (16-27, 12-14)

Poäng:  Ida Göllas 18, Lydia Persson 8, Adiam Biedmariam 5, Frida Andersson 4, Evelyne Muhimpundu 2, Alicia Erixon 2, Oline Hansson 2

Publik: 139 åskådare


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: