SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Strands IF
28 - 19
Alfta GIF Handboll
Strands IF28 - 19Alfta GIF Handboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 september, 10:30
Plats:Hudiksvalls Idrottshall
Damerna vidare till bronsmatch
2018-09-09 23:39
Underläge med 3 i halvtid och med 5 när 5 minuter återstod... Det var synd att slutresultatet rann iväg till hela 28-19 när damerna mötte Strand
I turneringen spelar ett kombinerat Strand/Arbrå-lag under Strands namn. Med förstärkningar som Petra Jönsson och Elin Nygårds i det redan starka Strand-laget så krävs det lite extra för att slå det duktiga laget. 

Nivåhöjning
De gröna tröjorna gjorde en hysteriskt bra match ganska länge. Strand - som jagar en plats i allsvenskan - sprang och tryckte riktigt bra i långa sekvenser. Damernas spelare gjorde en enorm arbetsinsats över hela arenan och kvalitétsutvecklingen från tidigare matcher på försäsongen var slående. 

En insats som kan vara början på nåt
Strand-matchen var en värdig värdemätare där vi lärde oss en hel del om noggrannhet, kontringstempo och fysik. Vi gjorde en mycket förtroendeingivande insats och försvarsspelet var riktigt bra. Anfallet var bättre än tidigare och samtidigt så var vi bra i hemjobbet. Spelarnas attityder imponerar! 

Vi passar på att gratulera Strand till en väldigt bra insats och till ett imponerande spel, där man kunde byta varje spelare och fortfarande vara lika bra i 60 minuter! Kul!

Vi laddar om och avslutar nu cupen med match om tredjeplatsen mot Enköpings HF (igen)

FAKTA: 
Strands IF - Alfta GIF HF     28 - 19   (12-9)
Alftamål:   Marlene Ljung 4, Camilla Olsson 3, Amanda Hanning 3, Caroline Strandell 3, Rebecka Östling 2,  Sanna Jonsäll. Frida Wikblad, Anna Wiklund och Maja Axell
<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: