SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Alfta GIF Handboll
30 - 25
ForsbackaTirfing
Alfta GIF Handboll30 - 25ForsbackaTirfing

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 augusti, 10:00
Plats:Alfta Sporthall
Damernas första match
2019-08-17 11:41
Inte fullsatt... men kul!
19 sekunder behövde nyförvärvet Jennifer Jonsson på sig att presentera sig för sin nya hemmapublik och i anfallet efter gjorde Hanna Sundberg samma sak. Damerna inledde starkt men testade mycket och gjorde en lagom bra match mot Forsbacka/Tirfing i årets första träningsmatch som man till slut vann med 5 mål. 
Damlaget har bara 2 veckor träning med boll. Det märktes i timingen under matchen - vi kastade bort många anfall och missade många avslut men samtidigt skapade vi mycket i det anfallsspel vi prövade. Gästerna från Forsbacka/Tirfing har ett intressant lag på gång och har även vissa ambitioner så det blev en bra första match för hemmalagets kombinerade gäng 

Andra halvan blev lite sönderryckt med en del utvisningar men ändå en stabil insats av hemmalaget utan att glänsa. Vi tackar Forsbacka/Tirfing för en bra start på säsongen och laddar om för nästa veckas äventyr då vi antar en helt annan utmaning när vi möter Skånela och Spårvägen - två lag som ifjol spelade i damallsvenskan!

Alfta GIF HF - Forsbacka IK/SK Tirfing          30 - 25  (19-15)
Mål Alfta:  Caroline Strandell 5, Marlene Ljung 5, Linnea Mogren 4, Stina Englund 4, Hanna Sundberg 4, Vilma Ollas 2, Frida Wikblad 2, Ida Eklund, Frida Granberg, Moa Alexsson, Jennifer Jonsson

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: