SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 2 | Damer
Alfta GIF Handboll
32 - 32
Uppsala HK
Alfta GIF Handboll32 - 32Uppsala HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 december, 13:00
Plats:Celsiushallen, Edsbyn
Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:12:00
2019-12-21 10:46
Hanning laddar för skott
Det blev som vanligt en väldigt spännande match mellan Uppsala och Alfta när lagen möttes i damettan.. Denna gång än mer dramatiskt än tidigare och det hela avgjordes i matchens sista sekunder där hemmalaget tyckte det var självklart med en avblåsning medan gästerna fick bollen i ett friläge och sköt åt sig en poäng (nästan på övertid).

Matcher pågår fram tills slutsignalen – det fick hemmalaget klart för sig under lördagsmatchen mot Uppsala. Hemmalaget var riktigt bra i första halvlek och producerade hela 20 mål.. Gästerna gjorde 17 mål och detta efter att hemmalaget hade haft en större ledning under första halvlek. Andra halvlek slutade sedan 12-15, då bägge lagen spelat mycket bättre försvarsspel under den andra halvleken.

 

När hemmalagets Emma Persson efter 59:11 sköt 32-30 till hemmalaget, och därmed gjorde sitt 12:e mål i matchen, så tänkte vi nog alla att vi skulle vinna matchen men innan det hela var färdigt så hade gästerna gjort ett mål och hemmalaget skjutit i stolpen i sitt sista anfall för matchen. När sedan gästerna spelade in bollen på linjen med 5 sekunder kvar så räknade nog alla med att det skulle blåsas frikast åt ena eller andra hållet – inte minst med tanke på att bollen föll i golvet på en fot och borde blåsts av… men så blev det. Det är små marginaler ibland, minst sagt.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: