SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
FINAL 4 i Eskilstuna Lördag 13 April
2024-04-12 14:21
Efter segern mot Ludvika

F19 ska äntligen få åka och avsluta tävlingssäsongen 23/24 med att lira fina matcher. Efter seriesegern i F19 Norr så får man nu möta idel fina handbollsklubbar när Kempa Final 4 spelas i Volvo CE Arena i Eskilstuna

 

Efter att ha vunnit 12 matcher på 12 försök får F19 nu mäta sina krafter med storklubbar och stormakter i Svensk Handboll. Det kommer att bli häftigt oavsett resultat. 

 

Två utan poängförlust

Det är två lag som åker till tävlingen utan poängförlust. Dels är det vårt egna lag men även VästeråsIrsta HF som sannolikt är det laget som får bära favoritskapet i helgens matcher. Laget från Gurkornas stad vann alla sina 10 matcher med en segermarginal på 14,5 mål i snitt per match. 

 

GUIF

En av Svensk handbolls allra största föreningar och stormakter är såklart Eskilstuna GUIF som de allra flesta känner till. I år åkte föreningens damlag ur damallsvenskan och återfinns nästa år i division 1. A-laget kommer där att få spela mot grannarna i Göksten som vann damernas serie i år. 

 

Föreningens juniorlag kom till steg 4 i USM F18 och i F19-serien placerade man sig 2:a efter VästeråsIrsta i den södra serien. På lördagen möter vårt gröna gäng detta lag. Vilka spelare som laget då har med sig och om det finns rutin från damallsvenskan får vi se

 

Handbollsfesten

Kempa Final 4 är en handbollsfest dit inte alla är bjudna. De kvalificerade lagen i Pojkar och flickor 19, Pojkar och flickor 16 samt även i Pojkar och flickor 14 kommer att bjuda upp till fint spel och hög nivå. Kvalificerade lag är att gratulera eftersom man får vara med och tävla med de bästa. Grönt lag reser till Eskilstuna med förhoppningar om att nå en så framskjuten placering som möjligt. Det blir en härlig upplevelse och ett värdigt avslut på säsongen. 

 

Följ oss 

Det blir buss med spelare, föräldrar och supportar till Eskilstuna. Har du missat att anmäla dig till bussen kan du antingen prova att ringa på de telefonnummer som står angivna i artikeln om resan eller så loggar du in på solidsport / handbollplay och köper matcherna så du kan titta hemifrån

 

Info om Final 4: 

Kempa Final4 | Svenskhandboll

 

Info om livesändning:

Start | handbollplay.se


Nyhetsarkiv
F19 STORMAR mot Final 42024-01-13 18:59
Säker seger i Borlänge2024-01-13 18:31
Toppmöte i F192023-12-02 13:54
DERBYDRAG I PREMIÄR2023-10-01 09:57
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: