LIF Lindesberg damer31 - 20Alfta GIF Handboll

Matchstart:sön 22 augusti, 14:00
Plats:Lindesberg Arena plan 1
En match att försöka glömma
2021-08-23 10:39

En timme och 40 minuter efter första match antog vi utmaningen att besegra LIF Lindesberg. Det gick inte alls utan hemmalaget var klart bättre i matchen. Motståndarna kändes (och var sannolikt) klart längre fram i sin samträning.

Ledning 1-2 vändes snabbt till underläge 4-2 och vidare till hemmaledning med hela 10-4. Flera mer orutinerade spelare tog märkliga beslut och det gav motståndarna fina lägen till enkla mål. Resultatet rann iväg till hela 18-8 i halvtid

Tuff match

Det var en tuff match med hård satsning för att vara första matchena på säsongen. LIF Lindesberg spelade kraftfullt och hade en annan syn på vissa hedersbegrepp inom handbollen. Det slutade med en knäskada samt ett tungt och fult skott i huvudet. Mot slutet av matchen hade vi tre spelare utanför spel.

Klart godkänd andra

Gröntröjorna var klart bättre i andra halvlek och höll jämna steg. Både försvarsspelet och anfallsspelet hamnade på en annan nivå. Vi växte in i spelet och i rollerna. Flera nya spelare var riktigt bra i andra halvlek och det ger gott hopp inför framtiden. Matchen slutade 31-20 så andra halvlek blev 13-12 i hemmafavör.