Alfta GIF Handboll - Ludvika HF (F19)
Alfta Sporthall, lördag kl. 13.00 📺
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Division 3 | Damer
Vassunda IF
24 - 23
Alfta GIF HF B
Vassunda IF24 - 23Alfta GIF HF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 november, 15:45
Plats:Alsikehallen
Serie:Dam 3 Östsv.Östra   Tabell >>
Samling:14:15
Förlust i bortamötet mot Vassunda
2018-12-20 15:29

Vassunda- Alfta 24-23 (12-12)

Förlust i bortamötet mot Vassunda, en mycket jämn och oviss match som Vassunda drog det längsta strået.

Resultatet var jämnt hela första halvlek. Trots att vi spelade med reducerat antal spelare i 8 minuter så lyckades vi hålla oavgjort i halvtid. Vi håller också jämna steg i 15 minuter in i andra halvleken, sedan tappar vi lite ork då vi åker på vår 5:e utvisning. Vassunda kan då göra ett litet ryck och gå till en fyramålsledning. Vi kommer tillbaka stark och har endast två mål att ta igen och har då kontakt igen på Vassunda. Tyvärr drar vi på oss ytterligare en utvisning, men vi krigar på och kan reducera två gånger om till ställningen 23-23 när det endast är 30 sekunder kvar att spela. Vassunda kan hålla undan och vinna matchen med ett mål.


Sammanfattningsvis: Jämn match överlag, det som skiljde lagen åt var Vassundas mitt sexa, en stor, stark och bollsäker spelare som fick alldeles för stora ytor i vårt mittförsvar. Vi tar revansch hemma!


<< Tillbaka

 
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: