SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Bli medlem i Alfta GIF Handboll
BLI MEDLEM
Alfta GIF Handboll Föreningsshop

Se matchen live på SolidSport
Alfta GIF Handboll bedriver verksamhet för barn och ungdomar i alla åldrar från handbollsskola (f. 2016-2017) upp till seniorer. Klubbens två damlag spelar denna säsong i div 2 och div 3.

För lagspecifik info, välj lagsida överst på sidan.
F19
Referat: Alfta GIF Handboll - Eskilstuna Guif  IF F19
Förlust i Semifinalen mot EskilstunaGUIF
2024-04-14 16:43, F19
F19 körde "stutt"

F19 inkasserade sin första förlust för säsongen när man förlorade semifinalen i Final 4 för F19. Steg 4-laget från USM, EskilstunaGUIF tog hem spelet och tog sig vidare till finalen, efter det att Alfta-tjejerna gjort för många individuella misstag. F19 gick därmed miste om drömfinalen mot Västerås Irsta. 

Lydia och Ida på landslagsläger i Maj
2024-04-12 14:02
Göllas (och Persson) snurrar vidare denna sommar

GRATTIS säger vi då idag till våra 2 spelare som kallats till träningsdagar i Beachhandboll med landslaget. Lydia Persson och Ida Göllas åker till Uppsala i Maj för att försöka kvalificera sig för landslagsspel under sommaren. 

 

Denna gång är det tre träningsdagar - en i Lund, en i Göteborg och en i Uppsala som ligger till grund för framtida uttagningar till landslagsspel. 

 

EM-kval i Juli

Sveriges damlandslag i beachhandboll kommer att spela EM-kval i bulgariska Varna 11–14 juli och kommer i förberedelserna att ha tre regionala träningsdagar.

– Det är äntligen dags att dra igång beachhandbollssäsongen och genom träningsdagarna får vi möjlighet att se många spelare. Efter dessa dagar kommer i att ta ut en trupp som kommer att åka till Danmark 31 maj–3 juni och spela två turneringar i Vallensbæk och Kerteminde, säger förbundskapten Mikaela Johansson på handbollslandslaget.se.

 

Läs mer här: 

Trippla träningsdagar för beachdamerna - Handbollslandslaget

Årets handbollsavslutning med Sponsorloppet
2024-04-10 14:35
Efter 2 år vid beachhandbollsplanerna är Sponsorloppet tillbaka vid Sporthallen

Lördag 25 maj kl.10.00 utanför Alfta Sporthall

 

Välkommen till en dag med olika aktivister både inne i hallen och utanför under Ålyran!

 

Vi inleder dagen med Sponsorloppet kl. 10.15. Alla aktiva i klubben springer så många varv (ca. 300 m) som möjligt under 30 minuter. Målet är att varje aktiv kan få ihop sponsorer för minst 40 kr/varv, så börja redan nu att ”ragga” ihop sponsorer (föräldrar, mor-/farföräldrar, grannar, vänner, företag...)

 

Blanketten kan du ladda ner och skriva ut här om du inte fått den:

https://www.alftahandboll.se/docs/516/11315/sponsorloppet_2024.pdf

 

Efter Sponsorloppet spelar vi enligt tradition handboll i lag med mixade åldrar. Det blir även medaljutdelning och annat! Vi beräknar att hålla på till ca. kl. 15.00.

 

Alla aktiva som springer blir bjudna på en hamburgare och dryck i kiosken!

 

SAMTLIGA SPELARE förväntas delta i denna aktivitet. Kan du inte vara med så meddela en ledare. Då det är obligatorisk närvaro ska spelare i F12 och äldre som uteblir utan giltigt skäl (sjukdom eller arbete) betala in den minimisumma som framgår av blanketten ovan.

 

Varför gör vi då detta? Det handlar ju om att kunna få in lite pengar till föreningen - men också att ha en gemensam avslutning för alla spelare som stärker vår klubbkänsla!

 

Vi hälsar hela familjen välkommen till en dag tillsammans med Alfta GIF Handboll 🤾‍♀️

F19
Referat: Alfta GIF Handboll - Ludvika HF
DEN ÖVERLÄGSNA SERIESEGERN!
2024-03-23 16:09, F19
En svårslagen segerrad

Så var då den sista pusselbiten lagd. F19 genomförde det perfekta seriespelet när man slutligen besegrade Ludvika i den sista seriematchen och gick genom F19-serien utan poängförlust. 12 matcher och enbart segrar även om dagens historia kanske inte var något mullrande fyrverkeri

F19
Referat: Alfta GIF Handboll - Strands IF 
F19 säkrade SERIESEGERN!!!
2024-03-19 14:30, F19
11:e segern på 11 försök för F19

Seriesegern var, så gott som, klar redan före matchens start eftersom Strand behövde besegra Alfta med minst 40 mål för att det skulle vara matematiskt möjligt, men F19 vek sig inte utan besegrade gästerna med 6 mål efter underläge i halvtid

Div 2 Damer
Referat: Alfta GIF Handboll - Gökstens BK
Dramatik delux när damerna besegrade seriesegrarna
2024-03-16 17:50, Div 2 Damer
ALFTA Handboll spelar vidare i tvåan nästa säsong

ALFTAs DAMER spelar vidare i division 2 efter en HEROISK avslutning av serien!

 

Det var upplagt för stor dramatik och det bjöds på fantastiskt spel och god underhållning när hemmalaget klippte till klara seriesegrarna Gökstens BK och klarade kontraktet i damtvåan! 

BLI MEDLEM
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Nyheter från våra lag
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: