SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Bli medlem i Alfta GIF Handboll
BLI MEDLEM
Alfta GIF Handboll Föreningsshop

Se matchen live på SolidSport
Alfta GIF Handboll bedriver verksamhet för tjejer i alla åldrar från handbollsskola (för barn födda 2015-2016) upp till seniorer. Klubbens seniorlag spelar denna säsong i div 2 och div 3.

För lagspecifik info, välj lagsida överst på sidan.

Nästa hemmamatch

» Dagens matchsponsor är Alfta Plåtslageri «

Div 2 Damer
Referat: Norrköpings KvIK - Alfta GIF Handboll Damer
Tung förlust med svåra förhållanden
2023-02-05 15:45, Div 2 Damer
Marre räddar straffkast

Det blev en tuff eftermiddag i Norrköping för damerna. Det startade bra men en svag andra halva av första halvlek gav Norrköping ett övertag som de inte släppte. En rättvis seger med 25-17 (15-10)

Div 2 Damer
Referat: Alfta GIF Handboll Damer - Enköpings HF
Fantastiskt försvar bakom dubbeln!
2023-01-28 17:26, Div 2 Damer
ANDRA vinsten mot Enköping - ANDRA segern i rad

Andra segern mot Enköping i serien och andra raka segern för FÖRSTA gången denna säsong. Det blev utfallet efter hemmasegern mot Enköping - en seger som grundlades redan i den första halvleken då försvarsspelet var briljant från hemmalagets sida. 

Damerna mot Enköping x 2
2023-01-27 15:45
Malla Hussein får pris som matchens lirare i Enköping

Eftersom vår nästa hemmamatch efter helgens seriematch är cupmatchen mot Enköping så möter vi samma lag 2 gånger hemma på 2 veckor. Kul med lite elitmässighet där man möter samma lag flera gånger på kort tid men också ganska konstigt. 

 

Omöjlig uppgift?

Efter förra helgens briljanta insats mot Göksten så har damerna sin hittills svåraste uppgift för året när man nu möter Enköping. Laget har nämligen inte vunnit 2 gånger i rad någon gång under säsongen så en seger mot Enköping borde vara... nästintill omöjligt... eller?

 

Revansch på revansch

Ifjol förlorade ju - dåvarande division 1-laget Alfta borta mot - dåvarande division 3-laget - Enköping i Svenska Cupen. Något som våra gäster både gärna och ofta berättar... När vi så möttes i seriespelet i höstas så skrällde det dåvarande bortalaget Alfta med att vinna trots att vi bara hade 6 matchklara spelare kvällen före match. Blir det då en ny revansch på revanschen eller hittar lagen en ny trend i och med lördagens match?

 

Pussel 

Hemmalaget har blivit lite av expterter på att spela på de förutsättningar som ges. I vårsäsongens första match gjorde Camilla Ohlsson comeback och i den senaste matchen hittade vi ju både Josefin Karlström och Tove Tranfelt Jonsson i laget. När vi mötte Enköping borta hittade vi en annan Karlström nämligen Madeleine i Skånela IF och hon gjorde en lysande insats när hon deltog i matchspel med laget. Hur laget ser ut denna lördag vet vi nog inte förrän på matchdagen

 

Kampen

Matchen spelas i skuggan av pågående herr-VM där vi har en VM-final att se fram emot på Svensk mark söndag kväll. Att ta med sig från senaste matchen och från Herr-VM är väl just KAMPEN som man ser när handboll är som bäst. Låt oss hoppas att vi är på den nivån när damerna lirar hemma lördag eftermiddag

 

VÄLKOMNA PÅ MATCH 

FRAMÅT SKÖNA GRÖNA!

Div 2 Damer
Referat: Alfta GIF Handboll Damer - Gökstens BK
Oerhört SKÖN seger för Damerna
2023-01-21 18:36, Div 2 Damer
Glada vinnare i hallen

Ingen ordinarie linjespringare med och återbud till match sent fredag kväll gjorde att Tove Tranfelt Jonsson inkallades 20:40 fredag kväll medan Lina Lindgren tackade ja 22:50 kvällen innan matchstart... DET hindrade inte hemmalaget från att göra en lysande försvarsinsats och knäcka formstarka Göksten på hemmaplan

Div 2 Damer
Referat: HK Eskil Damer - Alfta GIF Handboll Damer
Damerna föll i riktigt svag insats
2023-01-07 18:56, Div 2 Damer
Frida Andersson gör mål på Eskil i hemmamatchen i höstas

Det hande funnits problem med sjukdomar och problem att träna riktigt. Inget av det räcker som en ursäkt för att förklara damernas insats mot Eskil borta där hemmalaget ville mest och gjorde mest. 

Div 3 Damer
Handbollskanalen uppmärksammar division 3-laget
2022-12-13 10:45, Div 3 Damer

Målvakten Evelina Adolfsson i intervjuas i Handbollskanalen:

 

Comebackande mammor i division 3 vill inspirera andra: ”Finns en plats för alla”

BLI MEDLEM
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Nyheter från våra lag
Div 2 Damer, 05/02 15:45 
Div 2 Damer, 05/02 07:31 
Div 2 Damer, 28/01 17:26 
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: