SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Bli medlem i Alfta GIF Handboll
BLI MEDLEM
Alfta GIF Handboll Föreningsshop

Se matchen live på SolidSport
Alfta GIF Handboll bedriver verksamhet för tjejer i alla åldrar från handbollsskola (för barn födda 2015-2016) upp till seniorer. Klubbens seniorlag spelar denna säsong i div 2 och div 3.

För lagspecifik info, välj lagsida överst på sidan.
BEACH FOR FUN - Fredag 16 juni
2023-06-08 12:11
Bild från när våra ungdomar spelar...

Har du arbetskollegor? Kompisar? Lagkamrater? Ledarkollegor?  

 

Då BORDE du skramla ihop ditt gäng och spela BEACH 4 FUN - Fredag den 16 Juni på Alfta Beachhandbollsplaner (Nordanå 105) vid AlftaBuren/Alfta Plåtslageri

 

Ha AW med kollegor, en skön kväll med polarna, gör nå annorlunda med laget (gärna från andra idrotter) eller kör en teambuilding med gruppen. 

 

Kom och grilla, lyssna på peppande musik, umgås och spela BEACHHANDBOLL med oss. 

 

300 kr för grillkväll, deltagande och inramning. 

Det här vill ni inte missa!!!

 

Till inbjudan

66ac3b_28c4bdcbd15343278ac6bcf820164e27.pdf (wixmp.com)

 

Till anmälan: 

Beach for fun! | Alfta Beach

ABC - Alfta BeachCamp, en ny SUCCÉ
2023-06-06 23:22
Samtliga Campdeltagare - sista dagen (Foto: Marie Eriksson)

35 deltagare på Svenska Handbollsförbundets Regionläger, 39 st som fullföljde "Campen", 15 nya Beachhandbollsinstruktörer och 6 st Beachhandbollsdomare utbildade. Detta blev facit av Alfta Handbolls Utbildningshelg i beachhandboll på Camp Plåtis

 

Föreningen i samarbete med AlftaBuren och Alfta Plåtslageri vill TACKA ALLA som kom och deltog, ställde upp som sponsorer, deltog som funktionärer och all publik som kom och gjorde Campen och hela utbildningshelgen till en ny succé!

 

Ungdomarna som deltog på campen var födda 2008-2012 och var från början 41 till antalet, varav 39 hängde med ända fram till sista kastet vid lunch på tisdagen. Vid avslutet hade man genomför 5 träningspass, 3 spelpass, haft föreläsning med sisu idrottsutbildarna  och haft andra aktiviteter.

 

Många trots krångel

Det var en överraskning att två av de närliggande kommunerna med många handbollsspelare hade skoldag på klämdagen den 5 juni men även detta löste sig på ett briljant sätt och Campen lyckades ändå fånga fler deltagare detta andra år än vad den gjorde första året (ifjol - 2022). Då var det 38 anmälda och i år var vi över 40 st. Nästa år hoppas vi på 60-70 campdeltagare... 

 

360:s inflights och Specialister

Som all idrott som spelas på sand så ska Beachhandboll vara spektakulärt. Unga spelare lär sig snabbt och BeachCampen var absolut ett kvitto på det. Utvecklingen på deltagarna över 3 dagar gick inte att ta miste på och från ledarhåll följer man med spänning hur bra detta kan bli. 

 

För den som inte sett Beachhandboll är ett besök på Camp Plåtis att rekommendera. 360:s, inflights och spel med specialister ger ett snabbt och välorganiserat spel med plats för mycket kreativitet och spelförståelse. Välkomna ner!

 

Laddar om 

Nu laddar arrangörsstaben om för turneringsspel om 2 veckor den 16-18 juni när AlftaBuren Cup spelar. Vi hoppas självklart på att många av campens deltagare återkommer då och att vi har samma folkfest som vi hade i helgen

TACK till alla som deltog

 

LÄS gärna Ljusnans reportage om campen.

Intresset på topp för Alfta beachkamp: "Jättebra träning" – Ljusnan

SHF:s Regionläger en succé igen!!!
2023-06-05 06:19
Actionbild med spelare från 3 olika klubbar

Ännu en gång har Alf6a tagit stor plats på beachhandbollskartan. Denna gång när 40-talet 08:or och 09:or intog camp Plåtis för att genomföra Svenska Handbollsförbundets regionläger.

 

Spelarna kom från Edsbyn, Alfta, Arbrå, Strand och Bollstanäs (!!!) för att vara med och lära sig mer om beachhandbollen och inte minst för att tampas om platserna till sommarens riksläger. 4 timmar med fin beachhandboll gav nya erfarenheter och inte minst ännu ettt fint minne från Camp Plåtis!

 

Arrangörer av lägret var Svenska Handbollsförbundet såklart i samarbete med distriktet Handboll Mitt. Instruktör på lägret var Parman Rodrigo Polozadeh som till sin hjälp hade var egna Magnus Dehlin. dag 2 på lägerhelgen och ännu så länge har de bara börjat...     

Välkommen till årsmöte
2023-05-29 11:15

Alfta GIF Handboll håller årsmöte torsdag 15 juni kl. 18.30 i klubbstugan, Forsparken. Styrelsen hälsar alla medlemmar hjärtligt välkomna!

Hand the Ball instruktörsutbildning
2023-05-17 11:37

Anmälan till utbildningen görs via denna länk

 

Det kommer även en instruktörsutbildning i Kilafors i september.

Ida till TURKIET
2023-04-18 11:10
Ida Göllas får fortsatt förtroende i landslaget

Vi gratulerar ännu en gång Ida Göllas till en plats i Beach-landslaget. Denna gång går resan till Trollhättan för förberedelser men sedan även till Izmir, Turkiet där EM spelas 29 juni - 2 juli

 

STORT GRATTIS FRÅN FÖRENINGEN

 

Läs mer här: 

U17-landslagen samlas i Trollhättan - Handbollslandslaget

 

BLI MEDLEM
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Nyheter från våra lag
Div 2 Damer, 18/05 20:18 
Div 2 Damer, 10/05 12:18 
 
Teamkläder
Huvudsponsor
Tack till våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: