Plats:Hudiksvalls Idrottshall
Aktivitetsinfo: Första gruppspelsmatch i BL INFO Cup
BL Info Cup i Hudiksvall: Första gruppmatchen
2018-09-08 23:25
Damerna inledde med en tuff match mot IK Bolton. Stockholmarna vann en tydlig seger med 26-18 i en match där vi klarade försvarsspelet bra men sköt bort chansen till seger på våra egna lägen
Försvarsmässigt var vi starka men vi klarade inte av det högre tempot och vi behövde 20 minuter på oss att vänja oss med det tuffare spelet. Bolton var snabba och tunga att möta. Besvikelsen efteråt handlade mest om att vi borde kunnat göra matchen jämnare. Nya tag om 90 minuter mot Enköpings HF.
Alfta GiF HF – IK Bolton        18 – 26
Mål Alfta: Marlene Ljung 5, Frida Wikblad 4, Amanda Hanning 4, Camilla Ohlsson 2, Sanna Jonsäll 2, Caroline Strandell, Moa Alexsson