Skånela IF(s juniorer)36 - 36Alfta GIF Handboll

Aktivitetsinfo: Sista matchen i BL Info cup
Oavgjort i målfesten
2019-09-08 17:32
Sista matchen för helgen
Målvakt som räddar 42 % och ändå 36 insläppta mål tyder på en fartfylld match... så var det också när damerna avslutade turneringen med oavgjort mot laget som gick under namnet Skånela IF denna turnering
Damerna slutade 4:a av 5 lag med 3 inspelade poäng på 4 matcher. En sämre lördag följdes upp  med en riktigt bra söndag där det var ytterst nära full pott. Mot Skånela var Maja Axell helt enorm och gjorde 12 mål. Emma Persson visade sin klass och gjorde 8 strutar...

Målfest i 60 minuter
Det var en målfest redan från start och redan efter 10 minuter hade det gjorts 17 mål (9-8)... I halvtid ledde Alfta med 18-21 och väl framme vid 60 minuter nådde vi 72 gjorda mål. Försvarsspel är kul men det är ännu roligare att anfalla. Bra kämpat ända in i kaklet av bägge lagen.

Våra damer fick sista avslut efter frikast men vi lyckades inte göra mål 37 denna gång. 36 mål och oavgjort var bra det också

Nästa helg spelar damerna i Tyresö. Vi syns där då

FAKTA:
Skånela IF - Alfta GIF HF       36 - 36  (18-21)
Mål Alfta:  Maja Axell 12, Emma Persson 8, Hanna Sundberg 6, Moa Alexsson 4, Caroline Strandell 3, Frida Granberg 2 och linnea Mogren