Alfta GIF Handboll Damer 16 - 34IFK Örebro

Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Bästa (?) matchen och ändå klar förlust
2021-10-30 23:04
Seger för Örebro

Damerna mötte sitt hittills klart bästa motstånd när man tog emot IFK Örebro på hemmaplan. Gästerna tog en tydlig seger men det var ändå så att vi i hemmalaget gjorde en klart positiv insats och var betydligt bättre än för en vecka sedan

Det började med en katastofal start där hemmalaget hamnade i underläge 2-9 innan man repade sig och höll jämna steg länge (7-14) men tappade halvlekens sista mål fram till halvtid 7-17. Början av andra var också positiv då vi var bäst de första 5 minuterna och jobbade oss upp till 11-18. Där någonstans tog det roliga slut och gästerna sprang ifrån igen

Förutstättningar

Runt 20 nya spelare har tillkommit till Örebro (vissa pga studier och kanske inte alla till A-laget). Våra gäster spelade i ett bra tempo och hade några riktigt bra spelare. Segern var odiskutabel och rättvis

Framtid:

Vi i Grönt har nu mött lagen som ligger 2:a - 3:a - 4:a och 7:a i tabellen. Vi hoppas på ett bättre utfall under november och december. Spelet var långa stunder bättre idag än tidigare men bättre var även motståndet. Vi kommer igen

FAKTA:

ALFTA GIF HF - IFK ÖREBRO        16 - 34   (7-17)

Mål Alfta:  Ida-Marie Olsson 4, Malla Hussein 4 (2), Anna Nygårds 2, Emilia Engh 2, Lina Lindgren, Hanna Sundberg, Jennifer Jonsson

Utv AGIF:   2 x 2 min      IFKÖ:  2 x 2 min