SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Handboll
Bli medlem i Alfta GIF Handboll
Avgifter, säsongen 2023/24
  Medlemsavgift Träningsavgift
Seniorer 300,-/år 800,-/termin
F16-laget 300,-/år 700,-/termin
F12-laget 300,-/år 500,-/termin
U11-laget 300,-/år 250,-/termin
U10-laget 300,-/år 250,-/termin
U8-laget 300,-/år 0
Handbollsskola 300,-/år 0
Konditionshandboll 300,-/år 0
Endast beachhandboll 300,-/år 0
Övriga 100,-/år 0

 

 

Vad roligt att du vill spela med oss!

Välj aktuellt lag och fyll i din mejladress så får du en länk för att färdigställa din anmälan. När anmälan är inskickad så kommer en avisering på avgiften som ska betalas om du vill fortsätta efter prova-på-perioden som är 3 veckor.

 

Medlemsavgift

Klubbens medlemsavgift är f.n. 300 kr för spelare och 100 kr för övriga. Avisering kommer efter anmälan och därefter sker betalning säsongsvis i september.

 

Träningsavgift

Spelare i lag som spelar seriespel (F10 och äldre) betalar en träningsavgift som aviseras i samband med anmälan och därefter vid två tillfällen per säsong. Träningsavgiften för hösten betalas i september och avgiften för våren i januari. Avgiften ökar med ålder vilket reflekterar klubbens högre kostnad för resor, hallhyra och domararvoden etc. 

 

Nya betalningsmetoder

Klubben använder nya digitala betalningsmetoder för att förenkla administrationen. Avisering och betalning sker numera via vårt föreningssystem Sportadmin och Qvickly. Som en följd av detta tillkommer därför en administrationsavgift på mellan 9 - 59 kr vid betalning av medlems- och träningsavgiften.

 

Genom att automatisera processen frigör vi många timmar som tidigare gått åt till att manuellt registrera och bocka av fakturor. Vi kan istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen.

 

Genom Qvickly kan du betala via

  • Swish
  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning
Bli stödmedlem

Du som inte är aktiv men ändå vill stödja vår verksamhet kan göra detta genom att bli stödmedlem.

 
Avgift: 100 kr / person

 
Tack för ditt stöd - många medlemmar ger en starkare förening!
 
Huvudsponsor
Teamkläder
Våra sponsorer
GRÄSROTEN
Stötta gärna Alfta GIF Handboll
via ditt spelkort på Svenska Spel: